Returnering

Du vil returnere dit smykke? Vær i den forbindelse venligst opmærksom på vores betingelser:

 

Din pakke skal sendes med udfyldt returseddel til denne adresse:

21DIAMONDS GmbH
Returns department
Am Einlaß 1a
80469 Munich,
Germany

21DIAMONDS overtager omkostningerne for en normal returnering. Du skal blot emaile os dit kunde- og bestillingsnummer på kundeservice@21DIAMONDS.dk, så sender vi dig via email en forudbetalt forsendelsesetiket, som du skal printe ud og sætte på din returpakke, som du derefter sender til os. Bemærk venligst, at ustemplede eller utilstrækkeligt frankeret pakker vil ikke blive accepteret, det er derfor vigtigt at du printer den forsendelsesetiket ud som vi har tilsendt dig. Med hjælp fra det tracking nummer, som du kan finde på etiketten kan du spore din pakke.

Normalt behandler vi din returvare indenfor 2-3 hverdage efter din pakke er ankommet. Vores kundeservice vil informere dig om den nøjagtige procedure, og igangsatte processer.

 

Retur Politik:

Efter levering kan produkter returneres indenfor 30 dage, hvis:

- Smykket er ubrugt

- Smykket ikke er indgraveret

- Forseglingen på fremstillede smykker er intakt

- Smykket ikke har undergået størrelsesændringer.

 

Hvis ringstørrelsen er forkert:

Bemærk! Returnering med ønske om ændring af størrelsen falder også under returnering og de ovenstående krav skal være opfyldt.

Mulighed 1 for ændring af størrelse: Vi ændrer gerne størrelsen på din ring én gang inden for din 30-dages frist. Er din ring graveret, ændrer vi størelsen mod et gebyr på 450 kroner. En ændring tager sjældent længere end 16 arbejdsdage. Er der tale om en større ændring og det vurseres bedst, producerer vi en ny ring. Dette kan tage længere. Er du i tvivl om, hvor i processen vi er, kan du altid skrive en email.

Mulighed 2 for ændring af størrelse: Hvis en hurtig ændring er ønsket, kan du lade en lokal guldsmed gøre det. Vi giver et tilskud på op til 340 kroner mod forelæggelse af regning. Denne bedes du sende til kundeservice@21DIAMONDS.dk.

 

Gravering:

Hvis du bestiller en gravering sammen med ringen er den gratis. Vær opmærksom på, at enkelte modeller er undtaget. Efterfølgende er en gravering hos 21DIAMONDS desværre ikke muligt.

 

Reparationer:

Reparationer udføres kun inden for den to års-garantifrist, der er givet af 21DIAMONDS.

Et garantitilfælde er kun, når 21DIAMONDS garantikrav er opfyldt og smykket er blevet behandlet ordentligt og i overensstemmelse med vores plejeanvisninger.

Poleringen og rensninger er ikke garantitilfælde og bliver ikke tilbudt. Viser det sig, at en reklamation ikke er et garantitilfælde, forbeholder vi os ret til at forlange forsendelsesomkostningerne tilbage.

 

Fortrydelsesret:

Hvis du ønsker at træde tilbage fra dit køb (før eller efter leveringen) rækker det, at skrive en email til vores kundeservice. Du kan også, hvis du hellere vil, benytte vores formular.

Når du har udfyldt denne, kan du enten sende den til os per post eller scanne den og sende den i en email.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Der tages stilling til hvert tilfælde individuelt. Et båret smykkes værdi kan under visse omstændigheder være, hvad dette er værd ved en omsmeltning. Konkret er der tale om metallets værdi og værdien af ædelsten, der ikke går til grunde ved omsmeltningen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

21DIAMONDS GmbH

Returafdelingen
Am Einlaß 1a
80469 München
Tyskland

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.