Levering

Produktions periode: Hvert guldsmede smykke er håndlavet og har derfor forskellig leveringstid. Hver produktside angiver hvor lang leveringstiden på det konkrete smykke er.

 

Forsendelse: Vi sender vores guldsmede smykker med Fedex Priority. Vi emailer din Fedex tracking kode så snart vi har sendt dit smykke afsted. På denne måde kan du følge med i leveringsprocessen. Varen bliver leveret med FedEx Priority. Vi er ikke ansvarlige for leveringsforsinkelser forsaget af FedEx eller fordi, der ikke var nogen til at tage imod pakken. Vi er ikke ansvarlige for leveringsforsinkelser, der ligger uden for vores kontrol, inkluderet, men ikke begrænset til, strejke, lock-out eller andre arbejdskonflikter, kollaps af systemer eller infrastruktur, flodbølge, brand eller eksplosion.

 

Fra ordre til modtagelse: Intervallet mellem din ordre og til du har modtaget dit smykke varierer. Hvis du har en hasteordre, så kontakt os endelig, vi vil gøre alt hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker. Henvendelser skal rettes til vores kundeservice på: kundeservice@21DIAMONDS.dk.

 

Forsendelsesomkostninger og Leveringssteder

Forsendelse er gratis - alle ordrer fra 21Diamonds bliver leveret gratis.

Leverings steder: vi leverer alle steder i hele Danmark.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt endelig vores kundeservice:

kundeservice@21DIAMONDS.dk