Handelsvilkår

Firmainformation:

21DIAMONDS GmbH
Am Einlaß 1a
DE-80469 München

E-mail:
kundeservice@21DIAMONDS.dk

Adm. Direktører: Alexander Emmerich, Dariusch Malekzadeh

Registreret ved byretten i München, aktieselskabsregister 193215
Moms-ID: DE278326946
Personligt identifikationsnummer: 143/194/91199

 

1. Varer kan betatels på følgende måder:

1. Med kreditkort; Visa, MasterCard, American Express

2. Vis Paypal

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

3. Klarna

Klarna Faktura:

Ved køb med Klarna Faktura vil du først modtage dine varer, og herefter har du en betalingsfrist på 14 dage. Aftalen om betaling hos Klarna bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. For fuldstændig information om Klarnas vilkår og betingelser for køb med Klarna Faktura, klik her: 

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/da_dk/account/terms.pdf

Klarna gennemgår og vurderer dine oplysninger, og ved berettigede anledninger udveksler Klarna oplysningerne med andre kreditoplysningsbureauer (kreditcheck). Hvis resultatet af kreditchecket ikke er tilfredsstillende, kan Klarna nægte dig at benytte denne betalingsform og henvise til andre betalingsformer. Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med databeskyttelsesloven (persondataloven) og videregives ikke til tredjemand med henblik på marketingsformål.  For yderligere information om Klarna besøg www.klarna.dk. Her kan du også læse mere om Klarnas beskyttelse af personoplysninger.

 

2. Varetilgængelighed og levering

Vi leverer varerne til den leveringsadresse, du har opgivet ved købet, leveringen sker i overensstemmelse med din ordrebekræftelse. Hvis leveringstidspunktet ikke fremgår af bestillingsbekræftelsen skal varen leveres inden for rimelig tid og senest 30 dage efter bestillingen er blevet bekræftet.

Forsendelse er gratis - alle ordrer fra 21Diamonds bliver leveret gratis.

Varen bliver leveret med FedEx Priority. Vi er ikke ansvarlige for leveringsforsinkelser forsaget af FedEx eller fordi, der ikke var nogen til at tage imod pakken. Vi er ikke ansvarlige for leveringsforsinkelser, der ligger uden for vores kontrol, inkluderet, men ikke begrænset til, strejke, lock-out eller andre arbejdskonflikter, kollaps af systemer eller infrastruktur, flodbølge, brand eller eksplosion.

 

3. Fortrydelsesret

Du kan også fortryde købet før du har modtaget varen. Vil du gøre brug af fortrydelsesretten skal du meddele dette til 21DIAMONDS GmbH, Am Einlaß 1a, DE-80469 München, Tyskland, gerne per email til adresse: kundeservice@21DIAMONDS.dk. Dette skal senest ske 30 dage efter du har modtaget varen. 21DIAMONDS dækker gerne omkostningerne for en returnering. Tag venligst kontakt til os for at aftale hvor og hvornår varen kan afhentes. Vi returnerer den fulde købspris så hurtigt som muligt, senest 14 dage efter, vi har modtaget den ubrugte, intakte vare retur. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Bemærk venligst: 

Specialfremstillede varer som eksempelvis produkter med indgraveringer ikke kan fortrydes.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. Varen sendes til:

21DIAMONDS GmbH
Am Einlaß 1a
DE-80469 München

Tyskland

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

4. Reklamation og rettigheder ved mangel

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

21DIAMONDS GmbH
Am Einlaß 1a
DE-80469 München

Tyskland

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

 

5. Personoplysninger

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Hver gang vores hjemmeside åbnes, samler vores system automatisk data og information fra computersystemet på den kaldende computer. Følgende data indsamles her:

- Brugerens IP-adresse

- Dato og klokkeslæt for adgang

Vi bruger tredjepartstjenesterne beskrevet nedenfor på vores hjemmeside.

Disse tjenester kræver videresendelse af brugerens IP-adresse, da dette er teknisk nødvendigt for repræsentationen af ​​det respektive indhold. Desuden videreføres følgende data regelmæssigt:

- Dato og klokkeslæt for adgang

- Overført data

- Internetudbyder af brugeren

Personoplysningerne registreres hos 21Diamonds GmbH og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på www.21diamonds.dk er 21Diamonds GmbH. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@21DIAMONDS.dk

 

6. Kontakt

Al kontakt du sender til os kan sendes til per post til 21DIAMONDS GmbH, Am Einlaß 1a, DE-80469 München Tyskland eller per mail til kundeservice@21DIAMONDS.dk. Vi kontakter dig per email eller per post til bestillingens fakturaadresse.

 

7. Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kundeservice@21DIAMONDS.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17.07.2018

Standardfortrydelsesformular:

Til:

21DIAMONDS GmbH

Am Einlaß 1a

DE-80469

Tyskland

E-mail: kundeservice@21DIAMONDS.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)