Handelsvilkår

Firmainformation:

21DIAMONDS GmbH
Am Einlaß 1a
DE-80469 München

E-mail:
kundeservice@21DIAMONDS.dk

Adm. Direktører: Alexander Emmerich, Dariusch Malekzadeh

Registreret ved byretten i München, aktieselskabsregister 193215
Moms-ID: DE278326946
Personligt identifikationsnummer: 143/194/91199

 

Købene over 21diamonds.dk er regulerede af neden for stående vilkår for forbrugerkøb over internettet.

Køksvilkårene nedenfor skal ikke ses som begrænsning over for lovbestemte rettigheder. I tilfælde af, vilkårene ikke giver direkte løsning på en problemstilling, udfyldes disse af de relevante lovbestemmelser.

 

1. Købsaftalen

Købsaftalen består af de oplysninger 21DIAMONDS opgiver i bestillingsbekræftelsen (herunder oplysninger om varens art, mængde, kvalitet og andre egenskaber, pris og leveringsbetingelser samt disse købsvilkår).

2. Parterne

Sælger:

21DIAMONDS GmbH
Am Einlaß 1a
DE-80469 München

Køber:

Den person, som foretager bestillingen.

3. Priser

Alle priser inkluderer MOMS. Normal fragt og returnering er gratis.

Når du har valgt et produkt som du ønsker at købe, vises prisen du skal betale inklusive moms og levering. Beløbet er uafhængig fra beløb du måske har hørt eller set tidligere. Beløbet vises i danske kroner med mindre andet oplyses.

Vi gør alt vi kan for at priserne på siden er korekte. Priserne kan ændres af os uden varsel men prisen ved bestilling er prisen, der gælder for den bestilling.

4. Aftaleindgåelse

Hvis du afsender en bestilling via 21diamonds.dk ved at klikke på ”betal” tilbyder du at købe varene af vores internethandel. Når vi har modtaget bestillingen er aftalen bindende. Vi bekræfter, vi har motaget din bestilling ved at sende dig en automatisk bestillingsbekræftelse per email.

Aftalen er kund bindende for de varer, der er omtalt i bestillingsbekræftelsen. Du bør læse denne for at se om alle oplysninger stemmer overend med det, du ville bestille. Skulle de ikke stemme overens, så tag venligst kontakt med os per email. Adressen er: kundeservice@21DIAMONDS.dk

En part er ikke bunet af aftalen, hvis der forekom taste eller krivefejl i vores tilbud eller bestillingsbekræftelsen og den anden part indså eller burde have indset, at der var tale om en fejl.

Vi lagrer aftalens indhold og sender dig information om in bestilling samt købsbetingelser via email. Informationer om tidligere bestillinger kan du finde i din kundekonto.

5. Betaling

Varer kan betatels på følgende måder:

1. Med kreditkort; Visa, MasterCard, American Express

2. Vis Paypal

Vi trækker beløbet ved bestilling. Grunden til dette er, at der er tale om et unikat, der bliver produceret specielt tikl dig. Vi sælger ikke til købere under 18 år.

Ved returnering betaler vi i regnel tilbage over samme metode som blev brugt ved bestillingen. Kun i særtilfælde indbetaler vi på anden konto.

 

6. Varetilgængelighed og levering

Oplysninger om tilgængelighed af varer på 21diamonds.dk kan ændres af os uden varsel. Vi gør vores bedste for at opdatere siden kontinuerligt og i takt med ændringer i sortimentet.

Vi leverer varene til den leveringsadresse, du har opgivet ved købet, leveringen sker i overensstemmelse med din bestillingsbekræftigelse. Hvis leveringstispinktet ikke fremgår af bestillingsbekræftelsen skal varen leveres inden for rimelig tid og senest 30 dage efter bestillingen er blevet bekræftet. Varen bliver leveret med FedEx Priority. Vi er ikke ansvarlige for leveringsforsinkelser forsaget af FexEx eller fordi, der ikke var nogen til at tage imod pakken. Vi er ikke ansvarlige for leveringsforsinkelser, der ligger uden for vores kontrol, inkluderet, men ikke begrænset til, strejke, lock-out eller andre arbejdskonflikter, kollaps af systemer eller infrastruktur, flodbølge, brand eller eksplotion.

 

7. Risikoen for varen

De bliver ejeren af varen, du har bestilt, når den er leveret til dig og vi har modtaget hele betalingen.

 

8. Fortrydelsesret

Fortryelsesret indebærer, at du uden angivelse af grund kan returnere varen, selv om der ikke er tale om en mangel. Du kan også fortryde købet før du har modtaget varen. Vi du gøre brug af fortrydelsesretten skal du meddele dette til 21DIAMONDS GmbH, Am Einlaß 1a, DE-80469 München, Tyskland, gerne per email til adresse: kundeservice@21DIAMONDS.dk. Dette skal senest ske 30 dage efter du har modtaget varen. 21DIAMONDS dækker gerne omkostningerne for en returnering. Tag venligst kontakt til os for at aftale hvor og hvornår varen kan afhentes. Vi returnerer den fulde købspris så hurtigt som muligt, senest 14 dage efter, vi har modtaget den ubrugte, intakte vare retur.

 

9. Afbestilling foretaget af 21DIAMONDS

Vi forbeholder os ret til at afbestille en bestilling. Hvis vi vælger at udøve denne ret vil du blive underrettet så hurtigt som muligt per email og refundere købsbeløbet.

 

10. Reklamation og rettigheder ved mangel

Vi anbefaler, at du umidebart after at have modtaget varen undersøger om den er blevet beskadiget under transporten eller om den ellers har mangler.

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med varen beder vi dig melde dette til os inden for rimelig tid og returnere varen til: 21DIAMONDS GmbH, Adams-Lehmann-Str. 56, 80797 München, Tyskland.

Hvis vi bekræfter at varen har mangler vil vi enten:

- Refundere købsprisen inklusive eventuelle fragtomkostninger

- Udbedre manglen eller producere et nyt smykke, selvfølgelig uden omkostninger. Skulle dette ikke være muligt forbeholder vi os ret til at refundere købsprisen.

 

11. Vores rettigheder ved købers misligholdelse

Hvis du ikke betaler eller opfyler andre aspekter af aftalen og dette ikke skyldes os kan vi eventuelt holde varen tilbage eller kræve opfyldense af aftalen eller erstatning.

 

12. Garanti

Alle smykker købt hos 21DIAMONDS er guldsmedesmykker og produceret specielt til dig efter dine individuelle anvisninger. Resultatet et håndlavede smykker af højeste kvalitet af de bedste råmaterialer. Vi lægger vægt på en ordentlig produktion med højeste kvalitetsstandard, derfor er en kontinuerlig kvalitetssikring en selvfølge hos os. 21DIAMONDS giver to år garanti på alle produkter. Denne gælder ved materialedefekter og forarbejdelsesfejl og det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Der er ikke tale om et garanti-tilfælde når smykket kun er beskidt.

 

13. Personoplysninger

Vi bruger udelukkende dine personlige data til at kunne yde dig den kontraktligt sikrede service. Hvis vi tilbyder vores nyhedsbrev, og du abonnerer på det, gemmer vi dine data for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Under ingen omstændigheder videregiver vi dine personlige data til tredjemand i reklame- eller marketingsøjemed eller med andre formål end det at opfylde vores kontraktlige forpligtelser.

Vores medarbejdere er omfattet af tavshedspligt vedr. dine personlige data. Videregivelse af disse data sker kun, hvis det er nødvendigt for at kunne opfylde vores kontraktlige forpligtelser. Hvis vi derfor skal videregive data til tredjemand, gør vi det udelukkende under den forudsætning, at disse ved kontrakt har forpligtet sig til at overholde databeskyttelsesloven.

 

14. Ansvarsfraskrivelse

Vi kan ikke gøres ansvarlig for, hvis du ikke kan få tilgang til siden 21diamonds.dk. hjemmesiden er afhængig af andre programmer for at fungere og selvom vi overvåger det og tiltreber at alle aspekter altid virker, kan vi ikke garantere at det altid er tilgængeligt og uden virus.

Det er dit ansvar at bruge tilstrækkelige sikkerhedssystemer.

 

16. Kontakt

Al kontakt du sender til os kan sendes til per post til 21DIAMONDS GmbH, Am Einlaß 1a, DE-80469 München Tyskland eller per mail til kundeservice@21DIAMONDS.dk. Vi kontakter dig per email eller per post til bestillingens fakturaadresse.

 

17. Klagemulighed

Du kan klage til 21DIAMONDS per post eller email til adresserne nævnt uner 16. Du kan også klage til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby.

 

18. Konflikt og Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Kundeservice. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her www.ec.europa.eu. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kundeservice@21DIAMONDS.dk.

Top