Garanti

Der er én ting, der er særlig vigtig for os: At du har glæde ved både at designe og bære dit individuelle smykke – helt unikt, designet af dig selv og fremstillet i håndarbejde. Derfor ønsker vi at gøre din shoppingoplevelse hos 21DIAMONDS så behagelig og sikker som muligt.

Uden at indskrænke dine retslige garantikrav, yder vi derfor følgende garantier på alle vores produkter:

 

Tilfredshedsgaranti

Dit smykke fremstilles helt individuelt til dig. Vi kombinerer førsteklasses traditionelt smykkehåndværk med den nyeste teknologi inden for individuel tilpasning af smykker. Resultatet er håndlavede smykker af højeste kvalitet og de bedste materialer. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med resultatet, har du en returret på 30 dage. Returner varen gratis til os, og vi returnerer hele varens købspris til dig.

 

Kvalitetsgaranti

Vi køber udelukkende ægte ædelstene og ædelmetaller af bedste kvalitet. Smykker fra 21DIAMONDS fremstilles med få undtagelser udelukkende i Tyskland og kun hos navngivne og kendte smykkehåndværkere.

 

GRATIS levering

Vi leverer gratis til alle adresser i Danmark.

 

30 dages returret

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med dit smykke, kan du indenfor 30 dage returnere din vare gratis til os. Detaljer omkring returneringen finder du i vores returvejledning.

 

2 års garanti på hvert smykke

Det er vigtigt for os, at smykkerne fremstilles omhyggeligt, og at de er af god kvalitet. Derfor er det en selvfølge, at vi løbende gennemfører kvalitetskontroller for at kunne leve op til dine forventninger. Det er grund til, at 21DIAMONDS yder 2 års garanti på hvert smykke. Denne garanti gælder ud over den lovbefalede garanti, indskrænker den altså ikke og begynder den dag, du modtager dit smykke. Hvis der inden for to år opstår mangler ved dit smykke, reparerer vi det gratis. Henvend dig i så fald til vores kundeservice.

 

Reklamationsret

Når du handler på 21diamonds.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

21DIAMONDS GmbH
Retourenabteilung
Am Einlaß 1a
DE-80469
München

Deutschland

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og vedlæg venligst kvitteringen for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.