Betaling og rabatkoder

Det er let og komfortabelt at shoppe hos 21DIAMONDS

Betalingen hos 21DIAMONDS foregår sikkert og nemt, og der pålægges ingen gebyrer. Overførslen af dine data er krypteret, og de kan ikke læses af uvedkommende. Dine bestillinger, dine personlige data som navn, adresse eller kreditkortdata beskyttes af moderne sikkerhedssystemer. Vi bruger Secure Socket Layer (SSL) til overførsel af dine data. SSL er en sikkerhedsstandard, der understøttes af alle internetbrowsere. Hvis du mod al forventning ikke er tilfreds med et af vores produkter, returnerer vi selvfølgelig omgående dine penge!

 

Betaling med kreditkort

Vi accepterer MasterCard, American Express, Visa og PayPal. Kreditkortdata gemmes som princip aldrig hos 21DIAMONDS. Ud over kortnummer, gyldighedsdato og kreditkortselskabet har vi brug for kontrolnummeret på dit kreditkort. Kontrolnummeret er et trecifret tal på dit kreditkort, der garanterer betalingssikkerheden på internettet. Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

 

 

Betaling med klarna

Klarna Faktura:

Ved køb med Klarna Faktura vil du først modtage dine varer, og herefter har du en betalingsfrist på 14 dage. Aftalen om betaling hos Klarna bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. For fuldstændig information om Klarnas vilkår og betingelser for køb med Klarna Faktura, klik her: 

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/da_dk/account/terms.pdf

Klarna gennemgår og vurderer dine oplysninger, og ved berettigede anledninger udveksler Klarna oplysningerne med andre kreditoplysningsbureauer (kreditcheck). Hvis resultatet af kreditchecket ikke er tilfredsstillende, kan Klarna nægte dig at benytte denne betalingsform og henvise til andre betalingsformer. Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med databeskyttelsesloven (persondataloven) og videregives ikke til tredjemand med henblik på marketingsformål.  For yderligere information om Klarna besøg www.klarna.dk. Her kan du også læse mere om Klarnas beskyttelse af personoplysninger.