Betaling og rabatkoder

Det er let og komfortabelt at shoppe hos 21DIAMONDS

Betalingen hos 21DIAMONDS foregår sikkert og nemt, og der pålægges ingen gebyrer. Overførslen af dine data er krypteret, og de kan ikke læses af uvedkommende. Dine bestillinger, dine personlige data som navn, adresse eller kreditkortdata beskyttes af moderne sikkerhedssystemer. Vi bruger Secure Socket Layer (SSL) til overførsel af dine data. SSL er en sikkerhedsstandard, der understøttes af alle internetbrowsere. Hvis du mod al forventning ikke er tilfreds med et af vores produkter, returnerer vi selvfølgelig omgående dine penge!

 

Betaling med kreditkort

Vi accepterer MasterCard, American Express, Visa og PayPal. Kreditkortdata gemmes som princip aldrig hos 21DIAMONDS. Ud over kortnummer, gyldighedsdato og kreditkortselskabet har vi brug for kontrolnummeret på dit kreditkort. Kontrolnummeret er et trecifret tal på dit kreditkort, der garanterer betalingssikkerheden på internettet.

 

Betaling med klarna

Når du køber med Klarna som betalingsmetode handler du trykt og enkelt, for din regning bliver først aktiveret, når vi sender din betilling. Derefter har du 14 dage til at betale. Betaler du inden for denne frist, er der ingen videre gebyrer. Ved køb bliver der udført en prøvning, der i visse tilfælde indeholder, at der hentes kreditoplysninger. Alle oplysningen behandles i overensstemmelse med de gældende regler.

 

Der tages ikke gebyr ved betaling på 21diamonds.dk

Beløbet hæves ved bestilling. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Betaling med direkte debitering

Betaling med direkte debitering er kundevenligt, sikker og uigenkaldelig for køberen. Du giver os tilladelse til at hæve fakturabeløbet på din konto.

Top